Rovanperä proovis driftimaailmas kätt eelmisel aastal Iirimaal peetud etapil. Toona jäi tema laeks 16 parema sekka jõudmine.

Sel hooajal kavatseb Rovanperä drifti EM-sarjas kaasa lüüa Rootsi, Soome, Saksamaa ja Poola etappidel. „Kõige tähtsam on see, et saan koos sõpradega aega veeta ja nautida driftimist,“ sõnas Rovanperä rallit.fi vahendusel.

„Tahtsin sel aastal sarjas osaleda. See saab olema väga põnev. Armastan driftimist. Seega on võistlustel osalemine minu jaoks suurepärane,“ lisas soomlane, kes istub Toyota GR Supra A90 rooli.

Rovanperä jaoks saab seega suvi olema äärmiselt tihe. Juuni alguses toimuva Sardiinia autoralli MM-etapi järel ootab teda kohe Rootsis Drift Mastersi etapp. Sealt tuleb liikuda edasi Keeniasse MM-rallile. Soomes driftitakse juuli alguses. Järgmise kuue nädala jooksul seisavad ees Eesti ja Soome MM-rallid ning driftimine Saksamaal. Sinna vahele jäävad ka autoralli MM-sarja testid.

Septembris jahib Rovanperä esmalt autoralli MM-sarja punkte Kreekas ning sealt edasi liigub ta Poola driftima. Kuu lõpus tuleb aga reisida juba Tšiilisse, kus on kavas järjekordne autoralli MM-etapp.

Nelja kuu pikkusel perioodil seisab Rovanperäl seega ees koguni kümme erinevat võistlust.

Rovanperä võistluskalender juunist septembrini:

1.-4. juuni Sardiinia MM-ralli

9.-10. juuni Rootsi Drift Mastersi etapp

22.-25. juuni Keenia MM-ralli

7.-8. juuli Soome Drift Mastersi etapp

20.-23. juuli Eesti MM-ralli

3.-6. august Soome MM-ralli

17.-19. august Saksamaa Drift Mastersi etapp

7.-10. september Kreeka MM-ralli

15.-16. september Poola Drift Mastersi etapp

28. septembr – 1. oktoober Tšiili MM-ralli