Fury valduses on praegu WBC meistrivöö. Ussõkile kuuluvad aga WBA, WBO ja IBF-i tiitlid. Läbirääkimised matši toimumiseks on kulgenud aga vaevaliselt. Täna hommikul teatas Ussõki mänedžer Egis Klimas, et matš jääb ära, kuna Fury’ga ei ole võimalik kokkuleppele saada. Seejärel sõnas Fury promootor Frank Warren omakorda, et läbirääkimised jätkuvad ja matši toimumine on endiselt jõus.

Osapoolte sõnul peetakse kolmapäeva õhtul taas olulisi läbirääkimisi. Seni on meedias välja öeldud, et kokkuleppele tuleb saada hiljemalt 1. aprilliks, kuna seejärel tuleb Ussõkil vastu võtta juba WBA esimese väljakutsuja Daniel Dubois’i pakkumine.

Klimas teatas täna, et 29. aprilli matš jääb ära, kuna Fury ei ole nõus lepingusse panema kordusmatši klauslit. Fury on seni nõudnud, et preemiarahast saaks team 70 protsenti ning Ussõk 30 %. Ussõk on sellega nõus olnud, kuid on soovinud, et Fury annaks oma võidusummast ühe miljoni euro Ukraina abistamiseks.

Seni ei ole tulnud selget vastust, kas Fury on selle pakkumisega nõus. Lisaks ei tahtvat Fury kordusmatši klauslit. „Rääkisin Tysoniga ning veensin teda, et ta oleks kordusmatšiga nõus. Seejärel tuleb aga välja selgitada, kuidas jagada kordusmatši auhinnafond,“ rääkis Warren talkSPORT-ile

talkSPORT-iga rääkis seejärel ka Ussõki promootor Alex Krassjuk, kelle sõnul ei suuda Ussõk enam Fury nõudmisi taluda. Lisaks ei soovi Fury tema sõnul anda oma auhinnafondist ühte miljonit eurot Ukraina abistamiseks. talkSPORT-i eetris jõudsid promootorid seejärel siiski kokkuleppele, et läbirääkimisi jätkatakse ja seda tehakse juba täna.

Fury on praeguseks matšiks treeninud juba kolm nädalat. Warreni sõnul oli Fury nüüd kordusmatši klausliga nõus, kuid paika on vaja panna ka kordusmatši auhinnafondi jagunemine.