Järgmine päev, järgmine võit. Kas esikoht tuli lihtsalt?

Ei olnud lihtne... See rada oli väga eriline ja nõudlik. Kuid sellise linnasprindi tegemine on alati väga lõbus. Hea sõit.

Täna oli sõitudes väga palju kukkumisi. Kas rada oli raske või asi oli muus?

Mõnes mõttes oli keeruline, aga samas praegu on märtsi lõpp ja ilm on soe, eriti keskpäeval. Tingimused olid vesised, aga korraldajad tegid head tööd ja sõita oli lõbus.

Siin oli omamoodi määrderevolutsioon, kus said valida kahe suusapaari vahel ja alla said vaid ühe määrde Swixilt. Kuidas sulle see osa meeldis? Kas eelistasid seda lähenemist või on seal üldse vahet?

Ma arvan, et alati on eriline proovida midagi uut. Kui on selline linnasprint, siis pole nagunii suuskade testimiseks kuigi palju aega. Usun, et sellistel sõitudel võime seda proovida ja teeme seda ka edaspidi, aga pikematel sõitudel oleks aus, kui meil oleks määrdemeestel ka tööd.

Tallinnas toimus esimest korda MK-etapp. Kuidas oli Eestis võistelda?

Mul oli väike koduväljakueelis. Mu vanaisa elab Tallinnas ja väga eriline oli teda üle pika aja näha. Ta tuli mu sõitu vaatama ja ka oma esimese MK-võidu sain Eestis, Otepääl. Tore, et sain teda jälle näha. Ma polnud teda koroona tõttu aastaid näinud.

Kas näed teda veel või sõidad otse Soome?

Homme hommikul sõidame juba Soome. Eile saabusin üsna hilja, täna päeval leidsime natuke aega, see oli tore. Nüüd lähen ma ka kohe dopingukontrolli ja siis liigun otse hotelli magama. Palju meil täna õhtul aega pole, aga korraks veel kohtume. Tore!

Saan aru, et sa eelistaks, et MK-etapp toimuks taas Tallinnas?

Kindlasti! Meil peab selline võistlus MK-sarjas olema. Siin oli umbes 4000 pealtvaatajat, mis on imeline. Peame sellise asja suunas liikuma. Loodan, et Tallinna MK-etapp hakkab meil toimuma igal aastal