„Ma ei saa sõita nii, nagu see auto tahab sõita. Auto ei käitu nii, nagu mina tahaksin. Auto on hea – auto on alati hea olnud. Ma lihtsalt tunnen, et mina ja auto ei klapi tegelikult kokku. Hetkel on see natuke raske teema, aga vaatame, mis tüübid välja mõtlevad,“ ütles Tänak M-Sporti inseneridele vihjates, vahendab ralliportaal DirtFish.

„See auto oleks ilmselt kellegi teise käes konkurentsivõimeline. Aga minu jaoks ei tule sõitmine loomulikult. Ma ei kavatse võistelda ainult selleks, et lõpetada viienda kohaga, nii et loomulikult tahame paremaks saada,“ lisas eestlane.

Hooaeg jätkub Horvaatia asfaldiralliga, mis sõidetakse 20.–23. aprillini. „Asfaldil oleme veel nutusemas seisus kui kruusal. Näis, kuidas meeskond on suutnud vahepeal edasi liikuda. Seda näeme Horvaatias,“ ütles Tänak Mehhiko ralli ajal Delfile.

Kolme etapi järel on Tänak maailmameistrivõistluste punktiarvestuses neljandal kohal. Juhib Sebastien Ogier, kes teeb hooaja jooksul kaasa vaid seitsmel rallil 13-st. Viis paremat sõitjat mahuvad praegu kõigest 12 punkti sisse.