Baskimaa meedias sai teiste seas kiita ka Kotsar, kes takistas edukalt Euroopa klubide ilmselt parimat keskmängijat Walter Tavaresit. Kohtumise alguses suutis 220 cm pikkune Tavares oma füüsise maksma panna, aga teisel poolajal suutis Kotsar teda hästi pidurdada.

Numbriliselt tegi Tavares hea mängu, ta viskas 12 punkti, võttis 10 lauapalli ja pani neli blokki. Ent suurema töö tegi Tavares ära esimesel veerandil, mille Real võitis 27:15. Tema arvele jäi esimese 10 minutiga kaheksa punkti, neli lauapalli ja kaks blokki.

Ajaleht Noticias de Alava andis Kotsarile pühapäevase esituse eest maksimumpunktid, kolmest kolm. „Ta peatas täielikult Tavarese korvialuse mängu. Tänu liikuvusele ja tarkusele võttis Kotsar Cape Verde koondislase mängust välja ja lõpuks tegi Tavares viis viga täis. Kotsar ei säranud võib-olla statistliselt, aga tal oli Baskonia edus keskne roll,“ kirjutas väljaanne.

Kotsar viskas 20 minutiga seitse punkti, võttis kaheksa lauapalli ja blokeeris kaks viset. Et kohtumisest jäid erinevatel põhjustel eemale ääremängijad Tadas Sedekerskis, Daulton Hommes ja Dani Diez, pani Baskonia peatreener mitmel juhul tsentrid Kotsari ja Steven Enochi korraga väljakule. Senisel hooajal varju jäänud Enoch viskas 29 minutuga 10 punkti, võttis 10 lauapalli ja pani kaks kulpi.

Real - Baskonia tipphetked:

Pisut enam kui kümneks minutiks sai väljakule ka Sander Raieste, kes viskas kaks punkti. Hispaania kõrgliigas on nii Barcelona, Real kui ka Baskonia kogunud 19 võitu ja 4 kaotust.

Euroliigas ootab Baskoniat neljapäeval võõrsilmäng Belgradi Crvena zvezdaga. Baskonia hoiab enne 30. vooru mänge 15 võidu ja 14 kaotusega kinni kaheksandast ehk viimasest veerandfinaali viivast kohast, Crvena zvezda on 12 võidu ja 17 kaotusega tabelis 14. positsioonil. Oktoobris Vitorias peetud mängu võitis Baskonia 92:75.