Reedel turborikke tõttu kõvasti aega kaotanud Tänak lõpetas Mehhikos üldarvestuses üheksandana ning kaotas punktikatsel vaid Sebastien Ogier`le.

„Kui vaadata otsa nädalavahetuse tulemustele, siis valmistasid need selgelt pettumuse. Siin pole kahtlustki,“ teatas Millener meeskonna pressiteate vahendusel.

M-Sporti ülejäänud sõitjad Pierre-Louis Loubet ja Jourdan Serderidis katkestasid.

„Ma pean aga ütlema, et olen meeskonna üle äärmiselt uhke. Meil õnnestus oma tegutsemisega Oti tulemus täielikult ümber pöörata – veel reedel hooldusalas tundus ka meile, et katkestamisest pole pääsu, kuid me jätkasime ikkagi võitlust.“

„Meeskonnavaim oli see, mis aitas Oti tagasi esikümnesse ning piisavalt heasse seisu, et ta suutis ka punktikatselt lisa teenida. Oti võistlemine on olnud täielikult esmaklassiline: tal jäi selja taha järjekordne eksimusteta ralli ja punktikatsel näitas ta ennast taas teistele. MM-sarja kokkuvõttes püsime jätkuvalt vägagi korralikul positsioonil,“ lisas Millener.

Mehhikos võidutsenud Ogier juhib kolme etapi järel MM-sarja 56 punktiga. Talle järgnevad Thierry Neuville (53 p), Kalle Rovanperä (52), Tänak (47) ja Elfyn Evans (44).

WRC-sari jätkub 20. aprillil algava Horvaatia etapiga.