2023. aasta Mehhiko ralli pakkus vägeva lõpplahenduse, kui viimase kiiruskatse eel edestas Toyota piloot Elfyn Evans 2,7 sekundiga Hyundai esinumbrit Thierry Neuville'i. Kuid punktikatsel oli Neuville parem ning ta tõusis 0,4 sekundiga ise etapp kokkuvõttes teiseks.

„Ma ikka värisen, sest lõpp oli väga põnev. Ja ma ei mõtle niivõrd Sebastien Ogier võitu, vaid võistlust teise koha ees,“ ütles Latvala.

Jättes kõrvale Neuville'i teiseks kerkimise, siis muus osas oli Toyota nädalavahetus õnnestunud ning nende masinad said esimese, kolmanda ja neljanda koha.

„Eelnevatel aastatel polnud meie tulemused sellistes tingimustes kuigi head,“ pööras Latvala tähelepanu tõigale, et rasked kruusarallid ei passinud eriti hästi Yaristele. „Kuid oleme teinud kõva arendustööd ja masin töötas ka kõva rehviseguga. See näitab, suutsime masina sellistes tingimustes tööle saada. Olen poiste üle uhke.“

Latvala sõnul suudavad Toyota taustajõud surve all töötada. „Ka eelmisel aastal oli meil keerulisi perioodi, kust tulime välja. Kuid Mehhiko punktikatse näitab, et masin on kiire. Ja Ogier on raudmees!“ lisas ta.