27-aastase Asturi profikontol on nüüd 25 võitu ja 9 kaotust, 25-aastasel portugallasel on kirjas 9 võitu ja 8 kaotust. Matš toimus kehakaalus -77 kg ning K-1 reeglitega.

„Alguses ei leidnud ma väga distantsi. Natuke oli harjumatu, mõlemad rabistasime, aga piisas ühest ilusti ajastatud põlvest, täpselt parem põlv ninna - sain kohe aru, et tal läks ninaluu ja olin suht kindel, et on läbi!“ rääkis Astur peale matši Delfile.

Astur käis viimati ringis detsembris Melbourneäis, kus võitles üritusel Australia vs Europe kohaliku, mitmete tiitlivööde omaniku Goodsoni vastu. Ka selles matšis oli mängus Senshi võitlussarja tiitlivöö, kuid paraku tuli tal vastu võtta kaotus juba teises raundis.

„Hindan seda võitu väga kõrgelt,“ ütles Astur The League'il. „Mul on olnud rasked viimased paar kuud. Mulle on väga oluline kodupubliku ees võita. Mul on väga hea meel selle üle! See on minu jaoks väga suur võit!“

„Õppisin eelmise kahe kuu jooksul, et ei saa kogu aeg täisgaasiga panna, peab vahepeal puhkama. Võtame natuke aega maha. Tundub, et olen vigastustest puhas. Jätkame juba varsti. Arvatavasti näeb mind järgmisena välismaal ja novembris uuesti Eestis,“ rääkis Astur tulevikuplaanidest.

Maikel Astur peale võitu.