Kalev/Cramo alistas Eesti-Läti liigas võõrsil 83:78 Pärnu Sadama. Tallinlaste graafik on üsna tihe, sest nädala keskel pidasid nad Saksamaal olulise eurosarja mängu, juba sel pühapäeval mängivad nad võõrsil TalTech/Optibetiga ja teisipäeval kodus Kalev/Audentesega.

Rannula väitel on sellises kalendris peamine meeste mentaalse värskuse hoidmine. Sellegi kohtumise eel oli vaja mängijatele meelde tuletada, et võidukas eurosarja veerandfinaal on minevik ja nüüd peab keskenduma uuele kohtumisele. „Räägime sellest ja proovime teha asju maksimaalselt, et kõigil oleks pea selga. Aga mentaalne pool väsib ja mõnele mehele peab puhkust leidma. Proovime jõudumööda neid asju ette näha ja mängijaid hoida,“ kirjeldas Rannula sellises olukorras hakkama saamist.

Pärnu näitas teisel poolajal Kalev/Cramole hambaid. Rannula tõdes, et neil väga üskikasjalikku plaani suvepealinlaste vastu polnud. „Nendeks [Eesti-Läti liiga] mängudeks pole väga aega valmistuda. Käime mängijad läbi ja pilt on selge, kuid ekstrasuurt plaani pole. Küsimus on mängijate katmises. Ivo oli tubli, sest ta pani sisse kolmesed, mida ta muidu ei pane. Kaitses jäime Harti vastu pehmeks. Esimesel poolajal need asjad toimisid, teisel mitte,“ rääkis ta.