Seitse sekundit enne lõpusireeni oli Kleberile kaugviskel viga tehtud ning sakslane tabas siis kolm vabaviset, vähendades kaotusseisu ühepunktiliseks (108:109). Seejärel läks vabaviskejoonele Anthony Davis, kes realiseeris kahest viskest ühe.

Kleberile otsustava viske eel resultatiivse söödu andnud Kyrie Irving oli Mavericksi resultatiivseim 38 punktiga. Dallase suurim staar Luka Doncic jättis vigastuse tõttu vahele neljanda järjestikuse mängu.

Davis kogus Lakersi parimana 26 punkti ja 10 lauapalli. Los Angelese klubil on jätkuvalt puudu jalavigastust raviv LeBron James.

Tegemist oli väga tähtsa kohtumisega, sest mõlemad klubid võitlevad läänekonverentsis play-offi pääsu nimel. Mavericks (36-35) edestab nüüd Lakersit (34-37) kahe võiduga ning asub kuuendal kohal. Lakers on hetkel kümnes. Kahe klubi vahele mahuvad Golden State Warriors, Minnesota Timberwolves ja Oklahoma City Thunder.

DeMar DeRozan viskas 49 punkti, kui Chicago Bulls alistas teise lisaaja järel Timberwolvesi 139:131. Bulls (32-37) on hetkel idakonverentsis 10. kohal.