Remmer on varasemalt juba korra Hollandis treeninglaagris osalenud ning viimasest korrast jäid talle ainult positiivsed emotsioonid. Samuti on Hollandi kikkpoksi tase väga kõrge.

„Hommikusöök, trenn, lõunasöök, puhkus. Uni-trenn-õhtusöök-uni. Täpselt nii põnev või igav ongi,“ võtab ta treeninglaagri kokku.

Hollandist tagasi tuli poksija aga ainult positiivsete emotsioonidega ning enesekindlust tuli korralikult juurde.
Enesetunne on Remmeril praegu hea, kuna suurem töö on tehtud ja kõik on läinud üsna plaanipäraselt. Edasine valmistumine hõlmab endas veel mõnda tugevamat treeningut, seejärel võtab ta koormuse maha ja paar päeva enne võistlust ei tee poksija midagi.

Füüsilist trenni on ette valmistudes palju

Eelmisel The League’il astus Remmer vastamisi horvaatlase Teo Mikeliciga. Viimane treenib Mike’s Gymis, mis on tippude tipp – kõige nimekam fighter, kes sealt pärit on, on Badr Hari. Mikelic on kokku pidanud 23 võiduga lõppenud matši ja 8 kaotust.

Alguses tundusid võitlejad väga tasavägised ning paistis tulevat põnev matš. Remmer tegi mitmeid häid lööke, kuid seis oli alguses siiski väga võrdne. Teises raundis läks olukord põnevamaks ning Mikelic üritas Remmerile rohkem survet avaldada. Remmer aga oli saanud teatava enesekindluse ning elas surve üle. Teise raundi võitis Remmer. Kolmandas raundis oli kaalul see, kumb meestest on paremas konditsioonis ja kumb suudab oma taktika peale suruda. Mikelic alustas endale omaselt teravamalt ja tundus, et eelmine raund oli Remmerit pisut uinutanud, kuid ta sai lõpus oma kombinatsioonid tööle. Ühehäälselt kuulutati juubeldava publiku silme all võitjaks Ott Remmel.

Ott Remmer eelmise aasta The League'il.

Remmeri vastaseks selle aasta võistlusel saab olema Hollandist pärit Sabri Ben Henia. Oma oponendi kohta pole Remmer väga detailset uuringut teinud, kuid oskab öelda, et Hollandist tulevad alati väga ägedad, kuid ka teravad vastased.

„Nädalas proovin treeninguid teha kuus korda, mõnel päeval kaks korda ka - kõik sõltub suhteliselt palju enesetundest. Plaan on ikkagi valmis - näiteks homme teen kaks trenni, aga kui ma olen liiga väsinud, siis piirdun ikkagi ühega või üldse puhkan. Kõik sõltub ikkagi sellest, mis keha ütleb,“ kirjeldab Remmer enda tavalist nädalat. Peamiselt koosnevad treeningud kikkpoksist, aga ka jõu- ja vastupidavusharjutustest.

Visualiseerib matši läbi

Erilisi traditsioone poksija enne matši läbi ei vii, kuid enne võistluspäeva visualiseerib ta kogu matši enda jaoks peas läbi, mis teeb kogu reaalse matši tema jaoks lihtsamaks, kuna tunneb, et kõik on juba toimunud.

„Tavaliselt ärkan ilma äratuseta, söön, puhkan ja seejärel kindlasti magan tund-kaks. Võistlused on suhteliselt hilisel ajal, 9-10 aeg õhtul. Selleks ajaks värskena tundmiseks teen kolme-nelja paiku päeval paaritunnise uinaku,“ kirjeldab Remmer tavalist matšipäeva.

Alla ei anna

Poksija ütleb, et teda hoiab „näljasena“ võidujanu ja saavutustahe. Füüsilise eelisena toob ta välja jõulisuse enda kaalu kohta. Samuti ei kipu Remmer kergelt alla andma.

Ott Remmer eelmise aasta The League'il.

„Vaimselt pean ennast üsna tugevaks. Mind on raske piirilt välja viia ja murda. Ükskõik, kes mind kuidagi üritab mentaalselt maha teha, ma ei pane seda tähele,“ kirjeldab Remmer enda vaimseid tugevusi.

Ta tõdeb, et kuigi situatsioonid, võistlused ja vastased on erinevad, on ikkagi tegu tavaliste inimestega. Poksija ei vaeva enda pead selle üle, kui tugev või nõrk ta vastane või ta ise on, Remmer teab, mida ta on tulnud tegema ja seda teab ka vastane.