TalTech pani juba avapoolajal püsti võimsa viskekontserdi ja juhtis pikaks vaheajaks koguni 63:35. Korraks ka 37 punktiga ees olnud kodumeeskond võttis lõpuks hoo maha ja kirjutas tabelisse 21-punktilise võidu.

Suurepärast visketäpsust näidanud TalTechi suurimad korvikütid olid Toomas Raadik 21, Anatoli Shundel 20 ja Ran Andre Pehka 16 punktiga. Kaugviskeid tabati lausa 68 %-ga, kui 25-st kolmesest kukkus korvi 17.

Tarva poolel oli hiilgavas hoos Volodõmõr Shevchenko, kelle arvele kogunes 33 minutiga 37 punkti (visked mängust 13/20) ja kuus lauapalli.

Kummalgi võistkonnal pole enam šanssi Eesti-Läti liigas veerandfinaali pääseda. TalTech jagab 12 võidu ja 17 kaotusega 9.-11. kohta koos Pärnu ja Liepajaga. Tarvas on kahe võidu ja 26 kaotusega 16. positsioonil ehk viimane.

Mängu eel:

Eesti meistrivõistluste play-off'i kontekstis on TalTechi jaoks tänane mäng aga oluline. Neil on võimalus Eesti klubide arvestuses mööduda Pärnu Sadamast (12-17) ja tõusta viiendaks. Võrdsete võitude korral on TalTechil eelis, sest nad on Pärnu vastu võitnud mõlemad omavahelised kohtumised. Nii Pärnul kui ka TalTechil on veel ees mäng Kalev/Cramoga.

Viienda koha tiim läheb Eesti meistrivõistluste veerandfinaalis vastamisi Viimsi/Sportlandiga, kuuendaks jäänud võistkond Rapla Avis Utilitasega.

TalTechi/Optibeti Kris Killingu kommentaar enne mängu Tarvaga: „Rakvere võistkonnal on sellel hooajal olnud palju õppimist ja kohati on väljakul näidatud väga ilusaid momente. Vaadates kas või mängu Tartuga, kus tuldi -20 pealt -4 peale ja olid veel võimalused mäng enda kasuks pöörata. Kindlasti ei tohi neid alahinnata ja meie peame mängima oma mängu 40 minutit. Arvestades viimaste nädalate haigusi võistkonnas, siis on meile väga oluline teha korralik mäng, et saada hea emotsioon tagasi ja olla valmis juba pühapäevaseks BC Kalev/Cramo mänguks.“