Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask ütles Delfile, et ideaalis soovinuks klubi kodumängu pidada 6000 inimest mahutaval Unibet Arenal, aga saal on rahvusvahelise maadluslaagri tõttu hõivatud.

„24.-26. märtsil on seal maadluse Tallinn Open ja kuni 29. märtsini rahvusvaheline laager. Osalejaid on 25 riigist, rahad on makstud ja see on ainuke saal, kuhu mahub 14 maadlusmatti. Kuhugi seda liigutada ei saa. Mis teha, piletihind on natuke kallim, et oma asjadega ellu jääksime. Kahju, oleks tahtnud Unibetis peo püsti panna, 4000-5000 inimest oleks tekitanud samasuguse ägeda tunde nagu Kalevi spordihallis,“ rääkis Kask.

Kalevi spordihalli mahub umbes 1700 pealtvaatajat. Veerandfinaalis müüdi kodumäng aegsasti välja.

Kalev/Cramo uuris Cholet’lt, kas mäng oleks võimalik nihutada 31. märtsile, mil Unibet Arena on vaba. Prantslastelt tuli aga kiire „ei“, sest neil on järgmisel päeval koduliigamatš Nanterre’iga.

Ka kordusmänguga pole seis ideaalne. Paremal juhul naaseks Kalev/Cramo Tallinnasse 6. aprilli õhtul, halvemal suisa öötundidel. Kui Kalev pääseks Eesti-Läti liigas finaalturniirile, on poolfinaal juba 7. aprillil.

Veerandfinaalis alistas Kalev/Cramo kahe mängu kokkuvõttes 21 punktiga Saksamaa tiimi Bambergi.