26-aastane Jakovlev sai neis matšides kirja tosin tabamust. Lisaks oli ta noorena lootustandev vutimängija, kes sai erinevate vanuseklasside Eesti noortekoondistes mängides kirja 31 kohtumist. Viimati käis ta meistriliiga tasemel väljakul 2018. aastal, kui esindas Narvat. Mullu näitas ta oma oskusi saali meistriliigas Sillamäe Silmeti särgis.

Viimasel ajal on aga mees silma jäänud pahandustega ja Jakovlev on alates 8. märtsist politsei poolt tagaotsitav. Miks Jakovlevi taga otsitakse, pole teada.

Riigiteatajast leiab tema nime alt kolm kohtulahendit, mis pärinevad 2018., 2019. ja 2022. aastast. Viimases lahendis määrati talle karistuseks 11 kuud ja 27 päeva vangistust, mis muudeti ümber 357 tunniks üldkasulikuks tööks. Lisaks pidi Jakovlev maksma kannatanule 410 eurot ja Eesti vabariigile 981 eurot sundraha ning katma 259 euro eest menetluskulud.

Kohtulahendi sisu: „Svjatoslav Jakovlevi süüdistati selles, et ta viis 02.10.2019 Narvas X asuvasse X X OÜ autoteenindusse sõiduki Mercedes-Benz registreerimismärgiga X remonti. 04.10.2019 sõidukile järele minnes avaldas Svjatoslav Jakovlev X X OÜ esindajale, et tehtud remonditööde 410 euro eest tasub X OÜ, kellega Svjatoslav Jakovlev aga seotud pole ega pole kunagi olnudki. Selliselt tekitas Svjatoslav Jakovlev ebaõige ettekujutuse X X OÜ-le ning tekitas varalise kahju eesmärgiga vabaneda ise rahalisest kohustuse täitmisest ja saades varalist kasu remonditud sõiduki näol.“

Varem on ta jäänud süüdi Narvas korduvalt ilma juhtimisõiguseta auto juhtimises ning politseile vale juhiloa esitamises.

Svjatoslav Jakovlev