Lietkabelis on alagrupiturniiril võitnud viis kohtumist järjest ja kaks vooru enne lõppu ollakse 9 võidu ja 7 kaotusega A-grupis neljandal kohal. Omavahelises heitluses Bresciaga oli kolmapäevane matš tähtis, sest Itaalia klubi langes 7 võidu ja 9 kaotusega seitsmendaks. Mõlemad on edasipääsu taganud, sest kümnest võistkonnast pääsevad kaheksandikfinaali kaheksa esimest.

Kullamäe oli Brescia vastu algviisikus ja sai mänguaega 22 minutit. Eestlane viskas kuus punkti (kahesed 3/2, kolmesed 2/0, vabavisked 2/2), võttis kaks lauapalli, andis kaks korvisöötu ja tegi neli pallikaotust.

Mängu tipphetked:

Lietkabelise resultatiivseim oli 11 punktiga Nikola Popovic, 10 punkti lisas Gediminas Orelik. Brescia kasuks viskas 17 punkti John Petrucelli.

***

NBA tütarliigas G-League'is kaotas Henri Drelli klubi Windy City Bulls koduväljakul 112:116 Memphis Hustle'ile. Viimasel aja heas hoos olnud Drell paistis silma ka ööl vastu neljapäeva.

Ta mängis algviisiklasena 36 minutit, viskas 18 punkti (kahesed 9/6, kolmesed 8/2), hankis kuus lauapalli, jagas neli korvisöötu, tegi kolm vaheltlõiget ja blokeeris ühe viske.

Mängu tipphetked:

Drelli pealtpanek:

Bulls on idakonverentsis 15 võidu ja 13 kaotusega neljandal kohal. Põhiturniiri lõpuni on jäänud neli vooru.