„Konkurents on praegu karmim, kuid see oli algusest peale teada. Rootsi oli oodatust keerulisem, sest Kallel polnud lihtne teistele teed puhastada,“ ütles Latvala Ilta-Sanomatele.

Neljapäeval algavale Mehhiko kruusarallile stardib Rovanperä teisena, liidrikohalt alustab Rootsi etapi võitnud Ott Tänak.

„Lähtekoht on hea selle poolest, et ta ei pea esimesena startima. See annab tõesti hea positsiooni, sest peale Mehhikot tulevad olulised võistlused. Kui ta saab kruusal hästi hakkama, on asfaldil hea startida esikohalt.“

Sarnaselt Rovanperäle kinnitab ka Latvala, et aimas juba ette, et Tänaku teravus on säilinud ja seda vaatamata asjaolule, et M-Sport suudab võrreldes tehasemeeskondadega auto arendamiseks kulutada vaid taskuraha.

„Pole üllatav, sest teadsin, et Ott tuleb tugevalt peale. Asfaldil [Monte Carlos] ta kiirematega samas klassis ei olnud, aga Rootsis oli kohe algusest peale nii: ta oli tugev. Ott tahab sõita meistritiitli nimel, seega tuleb valmis olla, et temast tuleb väga kõva vastane,“ märkis soomlane.

Latvala tunnistas, et Toyota peab oma masina libedates oludes paremaks saama, et ei korduks eelmise aasta Kreeka ralli fiasko.