Flora lõi esimese värava 12. minutil, kuid videokohtuniku ehk VAR-i otsusega võeti Henrik Ojamaa suluseisu tõttu Sergei Zenjovilt tabamus ära.

20. minutil läks valitsev Eesti meister aga kohtumist juhtima, kui skoori tegi Marko Lipp ning kümme minutit hiljem Ken Kallaste Flora teise. Mõlemad väravad sündisid Konstantin Vassiljevi nurgalöökidest.

Teise poolaja alguses lakkas aga VAR töötamast ja juhtumisi samal ajal viis Ojamaa Flora 3:0 ette. Kusjuures ründaja oli Transi kaitsjatega samal joonel, aga ühenduse katkemise tõttu ei saanud videokohtunik suluseisu kontrollida.

Vaata olukorda:

Mõni minut hiljem suudeti VAR taastada ning videokohtunik oli ka peagi aktsioonis, kui tühistas Sten Reinkorti teenitud penalti, sest tema hinnangul tehti Flora ründajale viga väljaspool karistusala.

Vaata olukorda:

78. minutil määrati Flora kasuks uuesti penalti, kui Irie blokeeris käega Zenjovi löögi ning sedapuhku VAR ei sekkunud. 11-meetri karistusröögi realiseeris külmavereliselt Reinkort. Kohtumise viimase värava eest hoolitses 89. minutil endine Transi mängumees Nikita Mihhailov.

Flora-Transi mängu peakohtunik oli Kristo Külljastinen ning videoruumis möllasid Marko Liiva ja Thor Vaas.

Avavoorus Harju JK Laagri 4:0 alistanud Flora jaoks oli tegemist hooaja teise võiduga. Trans sai aga teise kaotuse, sest avavoorus tunnistati Paide Linnameeskonna paremust.