Baskonia kohtus võõrsil Hispaania kõrgliiga tagumisse otsa kuuluva Real Betisiga. Külalised võitsid esimese poolaja 49:40, kuid viimase veerandaja eel oli nende eduseis vaid viis silma. Lõpuks keeras Euroliiga meeskond kohtumise enda kasuks ja Baskonia teenis nelja kaotuse kõrvale 18. võidu skooriga 83:71.

Eestlased sekkusid sel korral mängu vahetusest. Maik-Kalev Kotsar tõi 15 minutiga kaheksa punkti (visked platsilt 3/5 ja vabaviskejoonelt 2/2) ja võttis maha kaks lauda. Sealjuures jäi meeskond tema mänguaja jooksul lausa 16 silmaga plussi. Koondisekaaslasest minuti enam teeninud Sander Raieste arvele jäi neli punkti (visked platsilt 1/2 ja vabaviskejoonelt 2/2) ning kaks ründelauda.

Baskonia skoorimine jagunes väga võrdselt, sest lausa seitse mängijat viskasid vähemalt kaheksa punkti. Neist parimana jäi Vanja Marinkovici arvele 11. ACB liigas on Baskoniast enam mänge võitnud vaid Madridi Real, kellel on 22 vooru järel kirjas 19 võitu.

Iisraelis teenis võidulisa Siim-Sander Vene leivaisa Jeruusalemmi Hapoel, kes võõral väljakul pani 84:74 selili Be'er Sheva. Hapoel on 18-st mängust võitnud 12, millega nad on liigas neljandal kohal. Vigastuspausilt naasnud Eesti koondise kapten Vene teenis matšis 18 minutit, mille jooksul ta tõi viis punkti (visked platsilt 2/5) ja tegi ühe vaheltlõike. Meeskonda tassis 18 silma toonud Zach Hankins.

Leedu kõrgliigas tegi Kristian Kullamäe koduklubi Lietkabelis lähirivaali Utena Juventusega sotid selgeks teisel veerandajal, mille nad võitsid 21 silmaga. 51:29 eduseisus kahe poolaja vahelisele puhkusele läinud Lietkabelis võitis kohtumise lõpuks 91:71.

Matši algviisikus alustanud Eesti koondise mängujuht Kullamäe rassis väljakul ligi 27 minutit, mille vältel ta tõi meeskonna parimana 21 punkti (visked platsilt 7/12 ja vabaviskejoonelt 5/7). Lisaks sai 23-aastane Kullamäe statistikasse kirja kolm lauapalli, viis korvisöötu ja ühe vaheltlõike.

Lietkabelis tõusis võiduga liigatabelis Juventusest mööda neljandale kohale. Esikolmiku moodustavad jätkuvalt Kaunase Žalgiris, Vilniuse Rytas ja Wolves.

Itaalia kõrgliigas ei hakanud Brindisi hammas Euroliigas mängiva Milano Olimpia peale ning nad kaotasid kodukohtumise 79:98. Hiljuti 21-aastaseks saanud Joonas Riismaa teenis Brindisi särgis 11 minutit, mille jooksul ta tõi viis punkti (visked platsilt 2/4) ja noppis ühe lauapalli.

Teised eestlaste klubid olid Itaalias võidukad. Kaspar Treieri leivaisa Sassari oli võõrsil 90:80 üle Scafatist. Oma osa võidus oli ka 23-aastasel eestlasel, kes tosina minutiga sai kirja kümme punkti (visked platsilt 4/6) ja neli lauda. Mikk Jurkatamme tööandja Treviso alistas koduväljakul 85:76 Trentino. Jurkatamm sai seitsme minutiga kirja kuus punkti (visked 2/5).

21 vooru järel troonivad Itaalia liigat Euroliiga satsid Milano ja Bologna, kellel on koos 17 võitu. Sassari ja Brindisi on vastavalt 12 ja 11 võiduga kohamängude kursil, Treviso on üheksa õnnestumisega kümnes.