Pärnu alustas kohtumist võõrsil suurepäraselt, kui leegionäride Matthew Mccarthy ja Isaiah Harti vedamisel võitsid suvepealinlased avaveerandi 20 : 10. Teise neljandiku keskpaigas viisid Harti vabavisked külalised ette juba 32 : 18, kuid seejärel said lätlased oma mängu käima.

Kui pikemale puhkusele läksid pärnakad veel 39 : 33 eduseisus, siis kolmanda neljandiku lõpuks olid nad taga 54 : 55. Otsustava veerandaja alguses ei saanud valitsev Eesti meister üle nelja minuti väljakult punktilisa, mistap kaotus kärises juba kaheksale punktile. Sellega oli matš sisuliselt tehtud ja Pärnu kaotas 300 pealtvaataja ees kohtumise 68 : 81.

12 võidu ja 16 kaotusega Eesti-Läti liigas üheksandat kohta hoidva ja tänavu kohamängudest eemale jääva Pärnu parimatena viskasid nii Mccarthy kui Hart 17 punkti. Peamised murekohad olid pärnakatel 15 tehtud pallikaotust ning üsna kehv kaugvisete tabavus (22-st kuus). Kahekohalise punktisummani jõudis nende poolt ka 11 silma toonud kapten Mihkel Kirves. Ogre ridades tegi enim pahandust leegionärist mängujuht William Talton, kelle arvele jäi 18 punkti.

Pühapäevases teises mängus alistas Prometei kindlalt 83 : 57 Läti Ülikooli. Taas tuleb Eesti meeskond Paf liigas väljakule teisipäeval, kui Tarvas võõrustab Riia VEF-i. Pärnu Sadamat näeb uuesti kolmapäeval, kui neile sõidab külla Tallinna Kalev/Audentes.