Haigestumise tõttu ei saanud Rootsis kaasa teha laskesuusatalve suveräänne valitseja Johannes Thingnes Bö ja tema vanem veli Tarjei, mistap said MK-etapil särada teised mehed. Ühistardist sõidu esimeses laskmises terad veel sõkaldest ei eraldunud, sest tiiru läbisid puhtalt 30-st startinud mehest 21, kes mahtusid 11 sekundi sisse.

Kuid teisel ringil võttis ohjad üle Vetle Sjaastad Christiansen, kes suusarajal sõitis järgnevatega vahe sisse. Kuna 30-aastane norralane oli pühapäeval ka ainus neli tiiru puhaste paberitega läbinud sportlane, siis võttis ta MK-sarjas sellel hooajal esimese ning karjääris neljanda individuaalsõidu esikoha.

Põnev heitlus käis teisele kohale, sest viimase tiiru järel mahtusid teine kuni kuues mees vaid kuue sekundi sisse. Norrale kindlustas kaksikvõidu Johannes Dale (1 eksimus tiirudes; kaotust võitjale 9,1 sekundit), kolmanda koha sai MK-sarjas esmakordselt poodiumile murdnud prantslane Eric Perrot (1; +12,3).

Esikuuikusse mahtusid veel tšehh Michal Krčmář (1; +16,2), karjääri parima sõidu teinud Šveitsi koondislane Sebastian Stalder (1; +17,7) ja norralane Aleksander Fjeld Andersen (1; +28,1). Eestlased starti ei pääsenud, Baltimaade lippu hoidsid kõrgel üheksanda koha saanud lätlane Andrejs Rastorgujevs (2; +40,3) ja 21. lõpetanud leedukas Vytautas Strolia (2; +1.48,3)

MK-sarja kindel üldliider on jätkuvalt norralane Johannes Thingnes Bö, kellele järgnevad koondisekaaslased Lägreid ja Christiansen. Laskesuusahooajale tõmmatakse joon alla järgmise nädala lõpus Holmenkollenis.