Tomingas läbis kolm esimest lasketiiru puhtalt ja enne eelviimast ringi kerkis ta kaheksandale kohale. Neljandas tiirus tegi Tomingas aga ühe eksimuse ning kuigi viimase ringi eel hoidis ta veel üheksandat kohta, siis finišijoone ületas eestlanna 12. kohal (+1.19,8).

Ühtlasi tähistab 12. koht ühisstardist sõitudes Eesti laskesuusatajate parima tulemuse kordamist. Eveli Saue tuli 2011. aastal Antholzis üle finišijoone 13ndana, aga pärast Teja Gregorini diskvalifitseerimist tõusis ta 12. positsioonile. 13. koha on saanud Tominga treener Indrek Tobreluts.

Võistluse võitis tiirudes eksimatult tegutsenud itaallanna Dorothea Wierer, kelle jaoks oli tegemist hooaja kolmanda esikohaga. Teine oli prantslanna Lou Jeanmonnot (0; +6,3) ning kolmas MK-sarja üldliider Julia Simon (1; +11,1), kes tegi ainsa möödalasu viimases tiirus.

Esimesena jäi poodiumilt välja norralanna Marte Olsbu Röiseland (1; +40,1) ning esikuuikusse mahtusid veel Caroline Colombo (2; +40,1) ja Hanna Öberg (2; +47,5).

Blogi:

Enne võistlust:

Tomingas kindlustas pääsu ühisstardist sõitu tänu neljapäevasele 15 km tavadistantsile, kus eestlanna sai 15. koha.

MK-hooaja parima tulemuse teinud Tomingas kaotas neljapäeval ühe trahviminuti juures võitjale Dorothea Wiererile 3 minuti ja 18 sekundiga. Kui trahviminut maha arvutada, oleks Tomingas olnud finišis ilmselt kuuenda ajaga. Seejuures tegi eestlanna ainsa eksimuse viimase lasketiiru viimasel lasul.

Östersundi MK-etapi tulemuste põhjal kindlustas viimasena koha ühisstardiga sõitu itaallanna Hannah Auchentaller, kes sai tavadistantsil 17. koha (1; +3.22,6)

Tomingas sõitis viimati ühisstarti Oberhofi MM-il, kus ta sai 20. koha. toona võidutses rootslanna Hanna Öberg. Sel hooajal on ühisstardiga sõitudes võidutsenud veel austerlanna Lisa Theresa Hauser ja prantslanna Julia Simon.