Tänu edetabelikohale otse pääsu põhiturniirile kindlustanud Nelli Differt kinnitas oma Eesti esinumbri staatust. Avaringis oli 32-aastane sportlane hiinlanna Junyao Tangi vastu 12:14 kaotusseisus, aga külma närvi näidates võitis ta matši 15:14. Järgmistes mõõduvõttudes alistas ta skooridega 15:12 ungarlanna Dorina Wimmeri ja Argentina vehkleja Isabel Di Tella.

Veerandfinaalis tuli talle vastu prantslanna Auriane Mallo. Differt oli veel viimase minuti eel taga 11:12, aga taas keeras ta põnevuslahingu enda kasuks ja matš päädis 15:14 võiduga. Ka poolfinaal poolatari Renata Knapik-Miazga kujunes närvide mänguks, sest Differt oli 43 sekundit enne matši lõppu taga 9:13. Ent neli järjestikust õnnestunud torget viis lahingu lisaajale.

Kahjuks kolmandat tasavägist matši Differtil ei õnnestunud enda kasuks pöörata ning 13:14 kaotus tähendas eestlannale Budapestis kolmandat kohta. Poolatar purjetas välja MK-etapi võiduni, sest finaalis alistas ta 11:10 ungarlanna Anna Kuni.

Põhiturniirile jõudnud Erika Kirpu ja Kristina Kuusk alustasid pühapäeva kahe kindla võiduga, kuid veerandfinaali uks jäi neile suletuks. Kipru kaotas kodupubliku ees vehelnud Anna Kunile 11:15 ja Kuusk 3:15 Mallole. Kokkuvõttes läks Kirpule kirja kümnes ja Kuusele 15. koht. Irina Embrich ja Julia Beljajeva sarnaselt Eesti meesvehklejatega põhiturnirile ehk 64 sekka ei jõudnud.