Krügerile järgnesid Hans Christer Holund (+5,7 sekundit) ja Martin Löwström Nyenget (+12,6). Planica maailmameister Paal Golberg leppis üheksanda kohaga (+1.51), Johannes Hösflot Kläbo ületas finišijoone seitsmendana (+1.45).

Krüger oli koos Holundi ja Iver Tildheim Anderseniga peagrupil eest sõitnud 20 kilomeetrit enne finišit. Andersen (+21,5) jäi kahest kiiremast maha 43. kilomeetril ja lõpetas neljandana (+21,2).

Parima mitte-norralasena oli britt Andrew Musgrave 11. (+2.38). Ainsa eestlasena osalenud Alvar Johannes Alev sai 36 mehe konkurentsis 24. koha. Kaotust võitjale kogunes tal viis minutit ja 22 sekundit.

Kuna alles eelmisel pühapäeval peeti Planica MMil maratoni, jäid täna eemale rida tippe. Teiste seas ei osalenud Iivo Niskanen, William Poromaa, Federico Pellegrino ja Calle Halfvarsson.

Parim soomlane oli Holmenkollenis Juuso Tossavainen, kes sai 27. koha.

Viaplay ekspert Sami Jauhojärvi ütles, et meeste suusatamine on norrakate ülekaalu tõttu igavaks muutunud. „Kole tulemus,“ nentis Jauhojärvi, kui norralased üksteise järel finišisse jõudsid, vahendab Ilta-Sanomat.