HIspaania spordiajakirjaniku María Moráni ja Jasper Cillesseni suhe sai koleda lõpu ning väidetavalt soovib Moráni minna kohtusse, sest Cillessen pole tasunud nende ühise lapse Cayetana haiglakulusid. „Jasper ähvardas ja šantažeeris mind mitu korda, isegi kui olin rase. Ta hirmutas mind väga. Ta sundis mind aborti tegema ja ütles, et kui ma seda ei tee, siis ta avaldab minust privaatseid fotosid ja videoid,“ meenutas ta.

61 korda Hollandi koondist esindanud Cillessen esindas aastail 2016–2019 Barcelonat ja hooaegadel 2019–2022 teist Hispaania klubi Valenciat. Nüüd mängib 33-aastane väravavaht kodumaal NEC-is ja väidetavalt pole tal oma tütrest sooja ega külma.

Moráni sõnul ei näidanud Cillessen lapse vastu huvi üles isegi tolle raske haiguse ajal. „Mees, kes ei küsi kunagi oma tütre kohta, isegi kui ta oli hingamisprobleemidega haiglas, ei vääri austust. Ta teadis, et tema tütar on väga haige ja haiglas. Aga ilmselgelt ta ei hoolinud. Minagi ei hooli selle mehe elust. Ma hoolin ainult oma tütrest ja pean mõtlema sellele, et tal oleks süüa,“ lisas Morán intervjuus.

Hispaanlanna postitas ka rahvusvahelisel naistepäeval sotsiaalmeediasse oma tütrele pühendatud sõnumi, kus ta samuti vihjas raskele suhtele.

„Kahjuks on su ema pidanud hoidma madalat profiili, et võita lahing võimsate meeste vastu, kes arvavad, et raha eest saab kõike. Su ema talus palju nende inimeste ähvardusi, kes arvasid, et neil on õigus otsustada sinu elu üle. Mind üritasid kaks aastat vaigistada inimesed, kes tahtsid, et tunneksin end rämpsuna. Nad tahtsid, et ma häbeneksin oma kõhtu, mille sees oli elav laps, sest tema oli kuulsus ja mina polnud midagi muud kui nõme hoor. Pidin vaikima, sest kartsin kaotada töö ja kartsin kaotada sind,“ kirjutas ta oma lapsele.

Cillessen, tema agent ega NEC pole Moráni väidetele vastanud.