Pärast kuueaastast üsna edutut perioodi Manchester Unitedis naases Pogba eelmisel Torino Juventusesse, kus tema karjäär aastatel 2012-2016 ka tõelise hoo sisse sai. Unitedis näitas poolkaitsja kohati suurepäraseid esitusi, kuid mida aeg edasi, seda harvemaks need jäid. Mullu 1. juunil teatas Manchesteri klubi, et osapooled lepingut enam ei pikenda. Seejuures ei lõppenud koostöö sugugi sõbralikel toonidel.

Peagi ilmunud Amazon Prime'i dokumentaalis „The Pogmentary“ võttis Pogba Unitedist lahkumise osas teravalt sõna. „Tahan neile näidata, et nad tegid vea, kui jäid mulle uue lepingu pakkumisega viivitama,“ rääkis prantslane.

„Tahan ka teistele klubidele näidata, et United tegi vea, sest ei pakkunud mulle uut lepingut. Kuidas saab klubi öelda mängijale, et nad väga tahavad teda, aga siis ei paku midagi?“ jätkas Pogba. „Ma pole midagi sellist varem näinud.“

Maineka väljaande The Athleticu teatel tegi United mängijale vähemalt kaks uut lepingupakkumist, neist viimase 2021. aasta juulis. Mõlema pakkumise puhul oleks tema palk olnud suurem kui 350 000 eurot nädalas, mis ta seni teenis.

Juulis taasliitus prantslane Juventusega, sõlmides Itaalia hiiuga nelja-aastase lepingu. Kaks nädalat hiljem vigastas ta aga põlvemeniskit ning ees pidi ootama kahekuuline võistluspaus. Hiljem selgus, et Pogba peab põlvega operatsioonile minema, mis mängupausi veelgi pikendas.

Nii sai Pogba hooaja esimese mängu kirja alles 28. veebruaril, kui ta pääses 4:2 võidumängus Torino vastu platsile 22 minutiks. Järgmises mängus AS Roma vastu, mille Juventus 0:1 kaotas, sai Pogba platsil veeta 13 minutit.

Täna kell 22 alanud Euroopa liiga kaheksandikfinaalis sakslaste Freiburgi vastu Pogba nime Juventuses koosseisus taas pole. Seda aga mitte tervislikel põhjustel, vaid Allegri otsustas prantslast distsiplinaarreeglite rikkumise eest karistada. BBC teatel jäi 29-aastane mängumees kolmapäevasele meeskonna kogunemisele hiljaks ning Allegri otsustas ta koosseisust välja jätta.

„Asi on austuses meeskonna vastu,“ sõnas Allegri enne õhtust euromängu. „Homsest alates on Paul taas meeskonnaliige.“