Ainsana (!) kõik neli lasketiiru puhaste paberitega läbinud Doll edestas itaallast Tommaso Giacomeli (üks trahv) 1.09,1-ga. Itaalia laskesuusataja jõudis ühtlasi esimest korda MK-sarjas poodiumile. Norralane Vetle Sjaastad Christiansen oli kolmas (1; +1.11,5). Esikuuikusse mahtusid veel sakslased Philipp Nawrath (2; +1.51,4) ja Roman Rees (1; +2.02,1) ning prantslane Eric Perrot (1; +2.07,8).

Eestlastest parimana sai Raido Ränkel viie trahviga 59. koha (+7.03,9). Ränkel alustas hästi ning hoidis avatiiru järel 13. kohta, kuid kolme järgmise lasketiiruga tuli viis trahviminutit juurde. Robert Heldna oli 81. (5; +11.00). MK-sarjas debüteerisid Jüri Uha ja Marten Aolaid, kes said vastavalt 86. ja 87. koha. Mõlemad mehed said kirja neli trahviminutit, kaotust Dollile kogunes 11 minuti ja 40 sekundi ümber.

Laskesuusameeste seas hakkas möödunud nädalal levima koroonaviirus ning nii pidid ka Rene Zahkna ja Kristo Siimer Östersundis võistlemisest loobuma. Norra tippudest on puudu vennad Johannes Thingnes ja Tarjei Bö ning Sturla Holm Lägreid. Rootslastest jäi koduse MK-etapi tavadistantsist eemale Sebastian Samuelsson ja prantslastest Quentin Fillon Maillet.

Reedel on Östersundi MK-etapil puhkepäev, laupäeval ootavad ees naiste ja meeste teatesõidud.