Delfi Meedia turundusjuht Heili Teder: „Nõmme Kalju on aastaid saanud aru, et spordi juurde toob publiku äge turundus ning olnud selles teistele jalgpalliklubide heaks eeskujuks. Sellisel juubeliaastal kui Kalju on saamas 100 aastaseks on meil hea meel omaltpoolt nende turundustegevusele ainult hoogi juurde anda.“

Lisaks jalgpalliklubi Kalju kajastamisele luuakse koostöö Piletitasku keskkonnaga, kust alates sellest hooajast on võimalik leida kõik Nõmme Kalju kodumängude piletid.

Piletitasku projektijuht Gregor Arbet: „Piletitasku on juba mitmed aastad edukalt teenindanud Eesti spordiringkonda ning on astunud jõulisi samme ka jalgpalli suunas. Oleme uhksed et selline tõsine Eesti ajalooline klubi kui Kalju liitus meie tegemistega.“

„Soovime suurendada oma piirkonna ja partnerite tuntust läbi kohalike ning rahvusvaheliste võistluste, propageerides saavutusspordi kaudu sportliku eneseteostust ja tervet eluviisi. Delfi liitumine meie poolt aastatega ehitatud kogukonnaga, kus tänaseks on juba ligikaudu 3000 liiget ja meie erinevaid sotsiaalmeedia kanaleid jälgib ligemale 126 000 inimest annab jalgpalliklubile hoogu juurde ja viib meid oma eesmärkidele lähemale,“ kommenteeris uut sponsorlepingut Nõmme Kalju eestvedaja Kuno Tehva.

„Delfi panus jalgpalliklubi arengusse on läbi juubeliaastal sõlmitud sponsorlepingu tervitatav ja valmistab meie kogukonnale suurt rõõmu,“ lisas Tehva.

Ametlik lepingu sõlmimine toimub 8.märtsil Nõmme Kalju FC esimesel kodumängul Sportland Arenal algusega 19:00, kus vastamisi minnakse valitseva meistri FC Floraga.

Delfi:

Delfi Meedia AS koondab Eesti meediamaastiku ajalehtede ja ajakirjade lipulaevu ning haldab kõige mitmekülgsemat veebimeedia portfelli. Lisaks on nende ambitsiooniks pakkuda meeldejäävaid elamusi, mis tekitaksid ühiskonnas kõneainet.

Kalju: Nõmme hingega jalgpalliklubi.

Nõmme Kalju on ajalooline Eesti jalgpalliklubi, mis asub Tallinnas, Nõmmel. Klubi on asutatud 1923. aastal ja omab märkimisväärset spordi- ja ühiskondlikku pärandit, olles laialdaselt tuntud kui avatud ja hästi organiseeritud profiklubi. Klubi presidendiks on Kuno Tehva, üks klubi taasasutajatest ning kes on oma mitmekülgsete teadmistega panustanud klubisse igapäevaselt juba 20 aastat. Klubi märksõnadeks on stabiilne juhtimine, selge visioon, oma kindel filosoofia, tugev side kohaliku kogukonnaga ning ajaloolised ja sotsiaalsed väärtused. Läbi aastate on Kalju üks edukamaid ja Eestis enim kajastust leidnud spordiklubisid. Edu on saavutatud ka Euroopa tasandil – 15. korral on kvalifitseerutud UEFA Euroopa Liiga ja kahel korral UEFA Meistrite Liiga kvalifikatsiooniturniirile. Nõmme Kalju on kahekordne Eesti meister, võitnud ka karikasarja ning superkarika. Nõmme Kalju on Euroopa Klubide Liidu (ECA) aktiivne liige, esimees Kuno Tehva on ECA juhatuse liige ja UEFA klubivõistluste komitee liige.