Kahe Euroopa hiiu PSG ja Bayerni vastasseisu avamängu olid võitnud sakslased võõrsil 1:0. Ainsa värava lõi endine PSG mängija Kingsley Coman.

Kordusmängus võttis Bayern teise poolaja väravatest 2:0 võidu ja marssis veerandfinaali. Avavärav sündis 61. minutil, kui räigelt eksis PSG kaitseliin - Marco Verratti kaotas Bitshiabu ebaõnnestunud söödu järel oma karistusalas palli ning Eric Choupo-Moting saatis mänguvahendi pärast Leon Goretzka söötu PSG võrku.

Lõpuminutitel, kui PSG jahtis maruliselt viigiväravat, karistas Bayern prantslased kontrarünnakuga ära. Teise palli saatis võrku Serge Gnabry.

Tottenhami ja Milani vahelise avamängu oli võitnud Itaalia valitsev meister 1:0. Ainsa värava lõi Brahim Diaz.

Täna jäid Põhja-Londonis väravad löömata ning Milan pääses 0:0 viigiga kaheksa parema hulka. Viimased veerand tundi mängis Tottenham seejuures vähemuses, kuna Cristian Romero sai teise kollase kaardi.

Viimati mängis Milan Meistrite liiga veerandfinaalis 2012. aastal.

Teisipäeval olid esimestena veerandfinaali pääsenud Lissaboni Benfica ja Londoni Chelsea.

Mängude eel:

PSG-d tabas hiljuti valus tagasilöök, kui hüppeliigesevigastuse tõttu kuulutati lõppenuks ründaja Neymari hooaeg. Bayerni poolel jääb kordusmängust eemale Benjamin Pavard, kes esimeses omavahelises mängus punase kaardi teenis.

„Igal süsteemil on omad head ja vead. Viimastes mängudes oleme lasknud endale liiga palju väravaid lüüa,“ rääkis mängueelsel pressikonverentsil PSG peatreener Christophe Galtier. „Peame selle ära parandama. Meil on omad puudused, kuid samamoodi on ka vastastel. Peame olema valvsad ja ründama julgelt.“

„Pariisil on kindel identiteet ja mängumustrid, mida on võimalik ära kasutada,“ rääkis Bayerni loots Julian Nagelsmann. „Samas võivad nad kiirrünnakul vastu nõelata, kui ise midagi valesti teed.“

Bayern on kõikides sarjades viimasest viiest mängust võitnud neli. PSG läheb tänasele kohtumisele vastu kolmemängulise võiduseeria pealt, kuid enne seda tuli neil endal kolmes järjestikuses matšis kaotus vastu võtta.

Tottenhami ja Milani vahelise avamängu võitis Itaalia valitsev meister 1:0. Ainsa värava lõi Brahim Diaz.

Tottenhami peatreener Antonio Conte rääkis mängu eel, et pinged meeskonna peal on suured, aga selliste hetkede nimel mängitakse. „Eelmisel aastal mängisime Konverentsiliigas, nüüd Meistrite liigas,“ sõnas itaallane. „Võitsime alagrupi ja nüüd on võimalus veerandfinaali jõuda. Kui küsite minult, kas tahaksin Meistrite liigat võita, siis vastus on: „Jah“. Peame siiski elama reaalsuses ning võtma ühe mängu korraga.“

„Tottenham mängib ründes kartmatult ning hakkab kohe intensiivselt võitlema. Peame olema valmis, et mängu ise kontrollida,“ rääkis Milani peatreener Stefano Pioli. „Meil on väike eelis, aga peame rohkem väravaid lööma ning püüdma vastaseid üllatada.“

Tottenham on kõikide sarjade peale viimasest viiest mängust võitnud vaid kaks ning kaotanud kolm. Vahepeal Itaalias neli mängu järjest kaotanud Milan on viimasest viiest matšist võidurõõmu maitsnud neljas.