Kodumeeskond alustas kohtumist paremini ja võitis avaveerandaja 22 : 17. Esimese poolaja lõpuks jõudis Baskonia kolme punkti kaugusele ning kolmas veerandaeg lõppes Reali juhtimisel 65 : 62.

Kolm ja pool minutit enne kohtumise lõppu oli Reali eduseis veel seitse punkti, kuid Baskonia tegi vahe tasa ning Mike Costello korv tõi viimasel minutil viiginumbrid tabloole. Sellega polnud Costello aga veel oma viimast sõna öelnud, sest lõpusekundil tabas ta koos veaga kolmese ning Baskonia tsentri täpne vabavise vormistas lõppseisuks 85 : 81.

Algviisikusse kuulunud Kotsar kogus 20 minutiga 13 punkti ja kuus lauapalli. Võitjate parim oli Costello 20 silmaga, Darius Thompson lisas 18 punkti ja 14 resultatiivset söötu. Raieste Baskonia koosseisu ei kuulunud. Reali poolelt säras Džanan Musa 21 punkti ja kaheksa lauapalliga.

Kohtumise tipphetked:

12 kaotuse kõrvale 15. võidu teeninud Baskonia kerkis tabelis kuuendaks. Enne tänast oli Baskonia võõral väljakul kaotanud kuus mängu järjest ning hooaja peale kokku 13-st 10. Real jätkab 18 võidu ja kaheksa kaotusega teisel tabelireal.

Tabeliseis: