Kuigi väravateta lõppenud avapoolajal oli väljak roheline ning külmakraade minimaalselt, siis teisel poolajal saabunud lumetorm tegi mängijate elu täielikuks põrguks. Tuulekiirus oli puhanguti lausa 18 m/s, mis tähendas, et seisva palli olukordades ei tahtnud mänguvahend pahatihti paigal püsida.

Sellest hoolimata õnnestus Harjul kohtumist 54. minutil juhtima minna, kui Kaarel Usta suunas võrku Kuressaare kaitsjatest tagasi põrkunud palli. Võõrustajate viigivärava eest hoolitses 80. minutil Harju poolkaitsja Reinhard Reimaa, kes lõi Sander Lahe karistuslöögi õnnetult omaväravasse.

Video sellest, milliseks kujunesid ilmastikuolud teisel poolajal:

Esimest hooaega kõrgliigas mängiva Harju jaoks oli tegemist ajaloolise punktiga, sest avavoorus saadi Floralt 0:4 kaotus. Kuressaare avavoorus väljakul ei käinud.

Täna pidi Tartus Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljakul toimuma ka Tartu Tammeka ja Tallinna Kalevi kohtumine, kuid jalgpalliliit teatas, et see on teadmata ajaks edasi lükatud.

„Mängu edasilükkamise osas olid ühel meelel kohtunikud, korraldusjuht ja mõlemad võistkonnad. Väljaku altküte töötas ja suur osa väljakust oli heas korras, kuid väljaku ääred tõmbusid õhtuks jäässe, mistõttu oli mõistlik mäng edasi lükata,“ teatas jalgpalliliit.

Külmunud väljaku tõttu jäeti ära ka kolmapäeval Paide kunstmuruväljakul toimuma pidanud kohtumine Paide Linnameeskonna ja Tallinna FCI Levadia vahel.