16-aastane Liverpooli fänn sööstis väljakule väravat tähistama pärast Roberto Firmino tabamust, mis tegi 88. minutil seisuks 7 : 0. Rõõmujoovastuses poolehoidja libastus Liverpooli mängijate juurde joostes ja sõitis õnnetult sisse äärekaitsjale Andrew Robertsonile. Šoti vutimees jäi seejärel mõneks ajaks murule lebama, kuid suutis hiljem siiski mängu jätkata.

Fänn viidi turvameeste poolt koheselt platsilt minema. Kui noormeest väljakult minema toimetati, kostitas teda vali sõimuga ka Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.

Nüüd on selgunud, et Winsfordist pärit poolehoidja on Merseyside`i politsei poolt vahistatud. Liverpooli klubi andis mõista, et kavatseb poolehoidjale määrata väga karmi karistuse.

„See käitumine oli vastuvõetamatu ja väga ohtlik. Mängijate, personali ja toetajate ohutus ning turvalisus on esmatähtsad. Kui ta tunnistatakse süüdi ilma loata väljakule sisenemises, võib kurjategijat oodata eluaegne keeld Anfieldil ja kõigil Premier League'i staadionidel,“ seisab Liverpooli klubi teates.