Itaalia kõrgliigas alistas Kaspar Treieri tööandja Dinamo Sassari ilusa neljanda veerandi toel 90:81 Veneetsia. Eesti koondise ääremängija pääses platsile tosinaks minutiks, mille vältel ta eksis ühel kaugviskel ja sai kätte kaks lauapalli. Sassari parimana viskas Gerald Robinson 24 punkti.

Joonas Riismaa leivaisa Brindisi purustas võõrsil 100:70 Pesaro. 20-aastane Riismaa teenis kuraditosin mänguminutit, mille jooksul ta viskas kaks punkti (kahesed 1/1, kolmesed 0/1) ning sai kätte ühe lauapalli. Brindisi parimana jäi D'Angelo Harrisoni arvele 18 silma.

Platsile pääses ka Treviso äär Mikk Jurkatamm, kes napi nelja minutiga sai kirja kaks punkti (kahesed 0/1, vabavisked 2/2) ja kaks lauda. Kahjuks tema tööandja kaotas Triestele 86:97. Itaalia kõrgliiga tabel on üsna tihe, sest nii Sassari kui ka Brindisi on võitnud 20-st mängust 11, millega nad jagavad neljandat kuni kaheksandat kohta. Treviso on kaheksa võiduga 11.

Leedu kõrgliigas alistas Lietkabelis 1622 pealtvaataja ees 82:73 Gargždai. Võitjate poolel viibis Kristian Kullamäe väljakul 28 minutit, mille ajal tõi Eesti koondise mängujuht 11 punkti (kahesed 1/4, kolmesed 3/5), võttis kaks lauapalli, andis kuus korvisöötu ja tegi lausa neli vaheltlõiget. Lisaks Kullamäele jõudsid Lietkabelise ridades kahekohalise punktisummani Jamel Morris ja Nikola Popovic, kes tõid vastavalt 18 ja 14 silma. Leedu kõrgliigat juhib 21-st mängust 18 võitnud Kaunase Žalgiris. Lietkabelisel on koos 13 võitu, mis annab Rytase, Wolvesi ja Juventuse järel viienda koha.