Sel hooajal väga kõikuvalt mänginud Liverpool asus juhtima 43. minutil, kui palli saatis väravasse Cody Gakpo. Tulemusega 1:0 avapoolaeg ka lõppes.

Teisel poolajal hakkas aga juhtuma. Esmalt suurendas Darwin Nunez 47. minutil kodumeeskonna edu. 50. minutil lõi Gakpo oma teise värava. 66. minutil skooris Mohamed Salah. Nunez lõi oma teise 75. minutil ning Salah sai teise tabamuse kirja 83. minutil.

Lõppskoori vormistas 88. minutil vahetusest sekkunud Robert Firmino. Alles hiljuti anti teada, et 31-aastane brasiillane lahkub käimasoleva hooaja järel klubist.

Seejuures oli Liverpooli jaoks tegemist nende ajaloo suurima võiduga ManUnitedi üle. Senine tippmark oli 7:1 võit, mis pärines 1895. aastast.

Kohtumise eel väljendasid Liverpooli fännid pahameelt klubi omanikuks oleva FSG grupi suunas. Nimelt on ameeriklased otsimas klubile uusi investoreid, kuid paljude silmis on klubi justkui müügis. Nii lennutati matši eel üle staadioni plagu, kus nõuti FSG lahkumist. Samal ajal avaldati toetust aga peatreener Jürgen Klopile.

Liverpool kerkis tänu võidule turniiritabelis 42 punktiga viiendale kohale. ManUnited on samal ajal 49 silmaga kolmandal positsioonil. Liidriks on Londoni Arsenal 63-ga, teist kohta hoiab Manchester City 58-ga. Neljas on Tottenham 45-ga. ManUnitedil ja Liverpoolil on võrreldes nimetatud konkurentidega üks mäng vähem peetud.

Kuuendaks on langenud Newcastle United 41 punktiga. Newcastle’il on võrreldes liidritega kaks mängu vähem peetud.