Arsenal jäi koduväljakul liiga punase laterna vastu kiirelt 0;2 kaotusseisu, kui Philip Billing viis Bournemouthi juba kümnendal sekundil juhtima ning teise poolaja alguses sai värava kirja ka Marcos Senesi.

Võõrustajad polnud aga veel püssi põõsasse heitnud. 62. minutil vähendas Thomas Partey kaotusseisu minimaalseks ja kaheksa minutit hiljem õnnestus Ben White'il kohtumine viigistada. Arsenali võiduvärav sündis seitsmendal lisaminutil, kui nurgalöögi järel rammis palli võrku Reiss Nelson.

Hooaja 20. võidu teeninud Arsenal hoiab tabelis 63. punktiga esikohta. Manchester City jääb viie ning kaks mängu vähem pidanud Manchester United 14 punkti kaugusele. Bournemouth on 21 silmaga jätkuvalt viimasel real.

Prantsusmaa kõrgliigas alistas PSG koduväljakul 4:2 Nantes'i. Lionel Messi viis Pariisi klubi 12. minutil juhtima ning viis minutit hiljem suurendas Jaouen Hadjami omavärav PSG eduseisu kaheväravaliseks. Avapoolaeg lõpuks vaatas aga tabloolt vastu 2:2 viik, kui esmalt lõi pooltunni möödudes värava Ludovic Blas ja seitse minutit hiljem oli täpne ka Igantius Ganago.

PSG haaras uuesti eduseisu 60. minutil tänu Danilo Pereira tabamusele ning kohtumise lõppseisu vormistas teisel üleminutil Kylian Mbappe, kelle jaoks oli tegemist klubi ajaloo 201. väravaga. Ühtlasi sai 24-aastasest ründajast PSG läbi aegade parim väravakütt, varasemalt jagati rekordit Edinson Cavaniga.

PSG jätkab Prantsusmaa kõrgliigas liidrina, vahe mängu vähem pidanud Marseille'ga on 11 silma. Nantes asub 13. positsioonil.