Sloveenid võtsid kodusel MM-il teist päeva järjest esikoha. Kui reedel tuli Timi Zajc maailmameistriks suurel mäel, siis laupäeva õhtul võitis nende koondis meeskondlikud suusahüpped. Eelmisel MM-il viienda ja Pekingi olümpial teise koha teeninud Sloveenia nelik (Lovro Kos, Žiga Jelar, Anže Lanišek, Timi Zajc) kogus 1178,9 punkti. Ühtlasi oli see sloveenidele ajaloo esimene meeskondlik MM-kuld.

Norra (Johann Andre Forfang, Kristoffer Eriksen Sundal, Markius Lindvik, Halvor Egner Granerud) kaotas neile 12,9 ja Austria (Daniel Tschofenig, Michael Hyböck, Jan Hörl, Stefan Kraft) 39,5 punktiga. Esikuuikusse mahtusid veel Poola (1129,1 punkti), Saksamaa (1127,7) ja Šveits (1012,2)

Sellega on suusahüppajate jaoks MM läbi. Edukaima mehena sai kolm medalit Zajc, kes kahele kullale lisaks teenis segavõistkonnaga pronksi. Naiste seas säras sakslanna Katharina Althaus, kes võitis väikesel mäel individuaalselt, naiskonnaga ja segavõistkonnaga kullad ning suurel mäel pronksi. Eestlaste parimana teenis Artti Aigro suurel mäel 25. koha, millega ta kordas oma karjääri tiitlivõistluste parimat tulemust.