Kui treeningutel näitasid kiirust ka teised meeskonnad, siis ajasõidus olid Red Bullid omast klassist. Homme stardib esimest ruudust valitsev maailmameister Max Verstappen, teisena saab lähte Sergio Perez (+0,138).

„Nädalavahetus algas meie jaoks üsna keeruliselt, aga eile ja täna leidsin lõpuks rütmi. Õnneks suutsime ajasõiduks tükid kokku saada. Olen positiivselt üllatanud, et peale selliseid muresid olen taas esimene,“ lausus homme karjääris 21. korda esimeselt kohalt startiv Verstappen.

Teise rea võtsid enda käsutusse Ferrarid. Päeva kolmandat aega näitas Charles Leclerc (+0,292) ja neljandat Carlos Sainz jr (+0,446). Ka Leclerc oli esitusega rahul. „Ausalt öeldes olen positiivselt üllatanud, et võitlesime esikoha eest. Minu meelest on homme parem alustada uute rehvidega kolmandalt kohalt, kui vanadega esikohalt,“ rääkis ta.

Muu maailma parim oli sellest hooajast Aston Martinit rooliv vanameister Fernando Alonso (+0,628), kes jättis selja taha Mercedese piloodid George Russelli (+0,632) ja Lewis Hamiltoni (+0,676).

Bahreini GP ajasõidu tulemused.