„Väga vastik [ilm]. Jalad olid nagu tellised all, väga rasked,“ rääkis Miller.

Vahetult enne mängu algas Sportland Arenal sadama paksu lund. Lumelabidatega lükati jooni puhtaks nii enne mängu kui ka mängu ajal, poolajal puhastati väljakut traktoriga.

„Sel väljakul oli vaja lihtsat jalgpalli mängida. Suutsime seda teha. 4 : 0 võit - oleme väga rahul!“ lisas Miller. „Enne, kui lund ei sadanud, sai mingist taktikast rääkida. Siin oli lihtsalt vaja pallid nurka mängida, tsenderdused kasti ja küll saame ka väravaid.“

Harju JK Laagri sai täna Eesti kõrgliigas tuleristsed. Millise mulje debütant jättis? „Väga sümpaatsed. Hea mulje,“ vastas Miller.

Järgmise nädala kolmapäeval kell 19 ootab Florat Sportland Arenal ees kohtumine kahe hooaja vahel põhjalikult koosseisu uuendanud Nõmme Kaljuga. „Kindlasti [tuleb teistsugune mäng]. Peame tegema analüüsi ja selleks valmistuma. Mina ei oska nende kohta veel midagi öelda, selle töö teevad treenerid ära.“

Talvisest ilmast hoolimata kogunes Lillekülla hooaja avamängu vaatama 530 pealtvaatajat. „Väga suur summa,“ tunnustas Miller publikut.