Kalev/Cramo jäi esimeste minutitega enam kui kümnepunktilisse kaotusseisu, aga esimese veerandi lõpuks tuldi lähemale. Bamberg oli kümne minuti järel ees 24:19. Teisel veerandajal jõudis Kalev/Cramo seisul 36:36 viigini, aga esimese poolaja võitis ikkagi 47:41 Bamberg. Kolmanda veerandi lõpetas Kalev 15:0 spurdiga ja võõrustajad läksid neljandale perioodile vastu 61:57 eduseisus. Seitse minutit enne lõppu oli Kalev/Cramo edu juba 72:61.

Loodetud suurt edu Kalev/Cramo korduskohtumiseks siiski kätte ei saanud. Viimastel minutitel jooksis kalevlaste rünnak kinni ja lõpuks jäi vahe kolm punkti - Kalev/Cramo võitis 80:77. Viimase korvi viskas koos lõpusireeniga Kalevi mängujuht Alterique Gilbert.

Kalev/Cramo resultatiivseimaks tõusis viis kolmepunktiviset tabanud Artur Konontšuk, kelle arvele jäi 22 punkti ja 10 lauapalli. Gilbert viskas 18 punkti. Bambergi vedasid 15 punktiga Patrick Miller ning 13 punkti ja 9 lauapalliga Christian Sengfelder.

Veerandfinaali korduskohtumine peetakse 15. märtsil Bambergis. Poolfinaali pääseb meeskond, kes viskab kahe mängu kokkuvõttes rohkem punkte. Võitjale tuleb poolfinaalis vastu kas Ukraina tiim Kiievi Budivelnik või Prantsusmaa klubi Cholet. Selle paari esimene kohtumine peetakse teisipäeval Itaalias Verolis, kuhu Budivelnik on sellel hooajal ajutise baasi loonud.