Aastate jooksul võitis Elena 79 MM-rallit ning tõusis poodiumile 118 korral. Kiiruskatsete võite kogunes 925. Kõik näitajad on kaardilugejate seas rekorditeks. Elena viimaseks võiduks MM-sarjas jäi esikoht 2018. aasta Kataloonia rallil. Elena saavutas MM-sarjas kõik esikohad Loebi kõrval Citroënis istudes. Kahe eduka mehe koostöö sai alguse juba 1998. aastal Prantsusmaa karikasarjas.

„Tahaksin anda teada, et minu sportlaskarjäär on läbi. Mõne jaoks võib see uudis olla kurb, kuid saan nüüdsest keskenduda uutele väljakutsetele,“ kirjutas Elena Instagramis. „Tahan tänada oma fänne suure toetuse eest.“

Monaco kodakondsusega Elena käis MM-sarjas viimati rajal 2020. aasta Türgi rallil, kus saavutati koos Loebiga kolmas koht. Toona istuti Hyundai WRC-autos. Seejärel sõideti veel koos ka 2021. aasta Dakari rallil ning 2021. aasta Mont Blanci rallil. Viimati mainitud võistlusel lõpetati kuuenda kohaga.

Seejärel on Loeb osalenud veel neljal MM-rallil. Mullu istus ta M-Spordi Fordi roolis, kus tema kaardilugejaks oli Isabelle Galmiche. Üheskoos võideti Monte Carlo ralli. Portugalis ja Kreekas tuli leppida katkestamisega ning Keenias läks kirja kaheksas koht.

Sel hooajal ei ole Loeb WRC-sarjas kaasa löönud. Tänavusel Dakari rallil saavutas Loeb kokkuvõttes teise koha. Tema kaardilugejaks oli belglane Fabian Lurquin.