2022. aasta jaanuaris võitis Sebastien Loeb Ford Pumaga Monte Carlo MM-ralli, ent see jäi enam kui aastaks meeskonna ainsaks esikohaks. Pika võidupõua lõpetas tänavu veebruaris Ott Tänak, kes triumfeeris Rootsi etapil.

Tiimipealik Malcom Wilson tõdes portaalile Motorsport, et hoolimata kauaoodatud esikohast on masinal kõvasti arenguruumi. „Sellise tulemuse saavutamine oli suurepärane, kuid me teame, et meil on veel palju parandamist vajavaid asju. Tunnistan ausalt, et seal pole kahtluski, et peame masina kallal veel töötama. Kuid see on töö, mida saame teha. Usun, et saame tugevamaks,“ lausus ta.

Ehkki Tänak sai Rootsi etapil esikoha, võitis ta vaid ühe kiiruskatse. „Meil on mõned asjad, mida silmas pidada. Teeme kõik, et anda Otile soovitu. Homologeerimise [reeglid] piiravaid meid, kuid on asju, mida saame tehniliste reeglite piires teha, et tal oleks autos mugavam,“ jätkas Wilson. „Auto jõudluse osas on kõik korras, kuid nägime Rootsi kiiruskatsetel, et meie ja Toyota tippkiirus on [Hyundaist] väiksem. See ralli oli aga üsna ainulaadne.“

MM-sari jätkub ülejärgmisel nädalal Mehhikos.