46-aastast olümpiavõitjat hoitakse koomas. Arstid üritavad endiselt mehe elu päästa, kuid pärast ajuverejooksu ja kahte insulti on väljavaated väga kehvad, teatavad RTL ja Bild.

Viimastel andmetel sai raske haigus alguse koroonaviirusest, millele järgnes kopsupõletik. Seetõttu viidi mees jaanuari keskel Moskva haiglasse. Seal tekkisid Kostomarovil vereringehäired, mis põhjustasid gangreeni. Olukord oli nii hull, et arstid pidid mehe elu päästmiseks amputeerima Kostomarovil nii käe- kui jalalabad.

Pärast seda tekkis venelasel ajuverejooks, ajuturse, meningiit ja ta sai kaks insulti. Nüüd tundub arstidele, et Kostomarovit ei ole enam võimalik koomast äratada.

„Amputatsioon oli lõpu algus. Tal oli probleeme kogu kehas. Kahjuks seisab nüüd ees loomulik protsess. Keha sureb vähehaaval,“ ütles üks Kostomarovit ravinud arstidest.

Kostomarov tuli 2006. aastal Torinos jäätantsus koos Tatjana Navkaga olümpiavõitjaks. Lisaks võitsid nad MM-kulla nii 2004. kui 2005. aastal ning EM-tiitli 2004., 2005. ja 2006. aastal.

Jaga
Kommentaarid