Prantslaste L’Equipe kirjutab, et kolm kohtunikku on määratud Al-Khelaifi tegevust uurima. Kahtlustuste kohaselt lasi PSG president röövida ja seejärel piinata Alžeeria ja Prantsuse päritolu ettevõtjat Tayeb Benabderrahmanet.

42-aastane Benabderrahmane on väitnud, et ta rööviti 2020. aastal Kataris ning hoiti seejärel kuus kuud vangistuses, mille jooksul teda ka piinati, sest tema valduses olid tundlikud dokumendid.

Mehe sõnul lasti ta vabaks alles pärast konfidentsiaalsuslepingu allkirjastamist. Need valgustkartvad dokumendid puudutasid 2022. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste andmist Katarile, samuti 2026. ja 2030. aasta MM-turniiride teleõigusi, mis kuuluvad Al-Khelaifi juhitud BeIN Mediale.

Al-Khelaift on varem süüdistatud salajase kokkuleppe sõlmimises rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) endise peasekretäri Jerome Valckega, kuid 2020. aasta oktoobris mõisteti ta selles süüasjas õigeks.

PSG president on kõik L’Equipe`i esitatud süüdistused tagasi lükanud ning väidab, et Benabderrahmane valetab.

Alles eile tabas PSG vutiklubi ka teine suur skandaal, kui tuli ilmsiks, et nende marokolasest jalgpallur Achraf Hakimi on saanud vägistamissüüdistuse. Le Parisieni teatel esitas politseisse kaebuse 24-aastane naine.