Menten edestas väikeses grupifinišis prantslast Hugo Hofstetterit (Team Arkea Samsic) ja kaasmaalast Edward Theunsi (Trek-Segafredo). Aktiivselt sõitnud Mihkels kaotas võitjale 50 sekundiga ning sai 35. tulemuse.

„Olen päevaga rahul,“ ütles Mihkels Eesti jalgratturite liidu pressiteate vahendusel. „Mulle anti luba lõpuringidel minekutesse sisse minna. Üldiselt oli meie liider Mike Teunissen, aga ohtlikele minekutele pidin reageerima. Olin mitmetes rünnakutes sees ja vahepeal kasvas edu isegi lubavaks, aga siis hakkasid uued ründamised ja tempo langes, mistõttu meid saadi uuesti kätte. Grupis tagasi olles aitasin viimasel ringil enne viimast munakivilõiku, mis oli kaks kilomeetrit enne lõppu, Mike’i positsioonile (finišeeris 8. kohal - toim.) ja sellega oli mu päev tehtud.“

Teistest eestlastest sai Norman Vahtra (Go Sport – Roubaix Lille Metropole; +1.19) 44. koha ning Rait Ärm (Go Sport – Roubaix Lille Metropole) ja Karl Patrick Lauk (Bingoal WB) seekord tulemust kirja ei saanud.

Naistele peetud samanimelisel ühepäevasõidul Le Samyn des Dames (UCI 1.1; 99,4 km) pälvis esikoha itaallanna Marta Bastianelli (UAE Team ADQ). Eestlannad Elina Tasane (WCC Team) ja Kristi Kuldkepp (Bingoal-WB Ladies) tulemust kirja ei saanud.