21-aastane Mülla parandas isiklikku tippmarki kolme cm võrra. Ühtlasi tähistab antud tulemus nii Lõuna-Dakota ülikooli kui ka Summit League’i Championshipsi rekordit.

Millise koha annaks Eesti rekordi vääriline tulemus (4.55) aga täiskasvanute tiitlivõistlustel?

Eelmisel aastal Oregonis toimunud MM-il tulnuks normi alistamiseks ületada kõrgus 4.70, millega saanuks isegi finaalis kõrge neljanda koha. Kuna tiitlivõistlustele on aga võimalik pääseda ka reitingu alusel, siis osales MM-il ka selliseid sportlasi, kelle isiklik rekord on Mülla omast kehvem.

Kvalifikatsioonist edasi pääsemiseks tulnuks MM-il ületada 4.35, mis on Müllale kahtlemata jõukohane ning isikliku rekordi kordamine andnuks eestlannale finaalis vähemalt üheksanda koha. 4.60-ga võinuks rihtida aga lausa kuuendat kohta.

Mullu Münchenis toimunud EM-il oli norm 4.60, kvalifikatsioonist viis edasi tulemus 4.40 ning finaalis oleks andnud Mülla tippmark neljanda kuni seitsmenda koha.

Euroopa hooaja edetabelis üheksandat kohta hoidval Müllal pole küll õpingute tõttu võimalik 2.-5. märtsil Istanbulis toimuvatel Euroopa sisemeistrivõistlustel osaleda, aga 2021. aasta sise-EM-il saanuks ta 4.55-ga kuuenda koha.