BC Kalev/Cramo jaoks tõotab tulla teine järjestikune euromäng, kus saal müüakse enne mängu algust välja. Kalevi Spordihalli näol on tegemist meeskonna jaoks nn. „karukoopaga,“ kus FIBA Europe Cup’is on Kalev/Cramo vaid korra vastaste paremust tunnistama pidanud, jäädes alagrupiturniiris alla alagrupi võitnud türklaste Gaziantepile.

„Meie meeskonna jaoks on kodupubliku toetus olnud alati väga tähtsal kohal ja mul on hea meel, et saame sellele loota ka hooaja seni oluliseimas mängus esmaspäeval,“ sõnas Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask. Kalevi Spordihalli seinad ei ole kummist ja toimuva mängu piletid on vaba istekohaga, mistõttu toonitab Kask, et pealtvaatajatel tasuks arvestada kesklinna parkimisega ning võimalusel tulla mängule ühistranspordiga, kuna uksed avatakse tipptunni ajal ning soovitab soojalt varakult kohal olla, et saada just endale sobivad istekohad.

FIBA poolt koostatud ajakava järgi 08. märtsil toimuma pidanud esimese kohtumise kuupäev valmistas Kalev/Cramo kontoripoolele palju peavalu ja unetuid öid, sest kõik Tallinnas FIBA nõuetele vastavad saalid olid sel päeval juba hõivatud. Tänu Eesti Käsipalliliidu vastutulelikkusele, suudeti leida koostöös FIBA ja vastasmeeskonna Brose Bambergiga sobivad tingimused ja pidada mäng BC Kalev/Cramo kodusaalis Kalevi Spordihallis.

BC Kalev/Cramo eurosarja kodumängudel on vägev atmosfäär ja emotsioon, lisaks on võimalus võita meeskonna koostööpartnerite auhindu ja elada kaasa vaheaja pauside esinejatele. Lastele on lasteala batuudi ja mänguasjadega.