Mõistagi võib sellest välja lugeda otsese vihje Eesti – Sloveenia korvpallikoondiste MM-valiksarja kohtumisele, mille meie meeskond lõpusekundite kolmesest võitis 79:78. Kangelaseks tõusis Kristian Kullamäe. Maailma seitsmes kossuriik pandi paika, ei ole meie asi, kes Sloveenia eest mängis või ei mänginud. Tulemus maksab ja juubeldused on igati auga välja teenitud.

Lahkame saates nii Eesti mängu kui ka teiste alagruppide seise. Muide, enne valikturniiri viimast vooru on teoreetiline edasipääsu võimalus olemas veel Islandil. Meie masti meeskond, mis tähendab, et Eesti peab tulevikus võtma samuti julge sihi maailmameistrivõistlustele pääsuks. Miks mitte!?

PAF Eesti-Läti liiga aruteludes võetakse sel korral luubi alla vastasseis Keila KK – Tallinna Kalev/Audentes. Lisaajaga mängus sai magusa võidu Keila 103:100. Kuulame treenerite kommentaare ning vaidleme päris tuliselt, kas noored vääriksid veelgi enam usaldust või kastanid tuuakse tulest puhtalt kogemustega?

Ühtlasi selgub, et Pärnu Sadama peatreener Gert Kullamäe ei suuda meestele selgeks teha algtõde – pall tuleb sisse visata. TaltTech/Optibeti juhendaja Alar Varrak valdab seda kunsti perfektselt, ent kes siis ikka söendab kolleegile helistada ja abi paluda.

Ise paneb Kullamäe kõik pallid muidugi sisse. NBA mehed võtaks ta vastu teksapükstes ja näitaks, kuidas päriselt kolmeseid kotti pannakse. Oh, jummal...

Saate teemaderingi mahtus ka erinevate riikide karikavõistluste kokkuvõte, mille põhjal võiks küsida, kas Euroliiga on ikka kõige kõvem klubisari Euroopas? Räägime korvpalliteemalisest vestlusõhtust Raplas, heade mängijate müümisest Indoneesia liigasse ja ees ootavast Bali turniirist.

Podcasti peatoetaja PAF-i auhinna võitis fortuuna tahtel Kert Karbe. Palju õnne! Võtame võitjaga ühendust.

Eelmisel korral küsisime: „Mitu punkti viskas LeBron James mängus, millega ta tõusis NBA kõigi aegade edukaimaks punktiviskajaks?“ Õige vastus on 38 punkti.

Käesoleva saate PAF-i auhinnamängu küsimus puudutab Eesti koondist: „Kas Eesti meeste korvpallikoondise uueks peatoetajaks sai ennustusportaal PAF?“ Piisab „Ei“ või „Jah“ vastusest.

Lööge julgelt kaasa ja pange vastused teele e-maili aadressile: pihtaspohjas@delfi.ee.

1x
00:00