Kohtumise avaveerand lõppes veel 18:18 viigiga, kuid seejärel haaras ohjad Keila. Poolajaks oli kodumeeskonna eduseis 48:31. Kolmanda veerandajaga tuli TalTech kahe punkti võrra lähemale, kuid lõpuks oli Keila ülekaal kindel.

Matej Radunic tõi võitjatele 26 punkti. Lisaks võttis ta ka 12 lauapalli. Marcis Vitols lisas 16 ning Ivan Mikhieiev 13 punkti. TalTechi resultatiivseim oli Oliver Metsalu 18 punktiga.

Turniiritabelis on TalTech nüüd kümne võidu ja 15 kaotusega kümnendal kohal. Keila on üheksa võidu ja 18 kaotusega 13.

Enne mängu:

Keila käis Eesti-Läti liigas väljakul viimati täpselt nädal tagasi, kui kodus võideti lisaajal 103 : 100 Tallinna Kalev/Audentest. TalTech/OPTIBET pidas viimase mängu teisipäeval Valmieras, võttes sealse GLASS VIA vastu 102 : 72 võidu.

Nende meeskondade hooaja esimese kohtumise 19. novembril Tallinnas võitis TalTech 85 : 62. Turniiritabelis paikneb TalTech 10 võidu ja 14 kaotusega kümnendal, Keila 8 võidu ja 18 kaotusega 16 meeskonna seas 13. kohal.

Keila peatreener Peep Pahv: „TalTech on hooaja teises pooles väga hästi mänginud ning on selge, et kohtumine tuleb väga raske. Samas ei saa meil olla ühtegi muud sihti, kui minna seda mängu võitma. Oluline on, kuidas saame kaitses hakkama vastaste liidrite Oliver Metsalu ja Kristaps Gluditisega ning kuidas suudame rünnakul oma tugevused ära kasutada. Loodame, et kenal pühapäeval tuleb meid toetama suur hulk inimesi.“

TalTech/OPTIBET-i abitreener Kris Killing: „Keila oma kahe liidriga on väga ohtlik vastane, eriti just koduväljakul, kus rahvas annab neile ekstra käigu juurde. Eks meil ole omad asjad, millega proovime nende mängu lõhkuda ja enda mängu peale suruda. Tänase kohtumise võti on kaitsemäng.“

Killing lisas, et TalTechil on kõik mehed rivis peale Anatoly Shundeli, kes viibib Ukraina koondise juures.