Neljapäevases sprindis võidutses Johannes Hösflot Kläbo kaasmaalase Paal Golbergi ja prantslase Jules Chappazi ees. Reedesel 15 + 15 km suusavahetusega sõidus võtsid norralased nelikvõidu. Maailmameistriks krooniti Simen Hegstad Krüger, kes edestas Kläbot ja Sjur Röthet.

„Olen päris rahul võistlusega. Mul tekkis raske hetk pärast suusavahetust, kus Simen sai edu kätte,“ rääkis Kläbo võistluse järel Delfile. „Seal kuldmedali lootused purunesid kui nii öelda. Olen aga teise kohaga rahul.“

Kläbo järgmine siht on pühapäevane paarissprint. „Loodame, et pühapäeval tuleb tugev paarissprint. Nüüd on vaja selleks taastuda,“ rääkis Kläbo.

Arvestades aga norralaste senist ülemvõimu, siis kas sellises medalitempos minnakse MM-i lõpuni välja? „Juba suusavahetusega sõidu klassikadistantsil olid paljud teised riigid konkurentsis,“ muigas Kläbo. „Usun, et järgmistel aladel on ka teised riigid tipus.“

Olümpiamängudelt kokku seitse medalit (5 kulda, 1 hõbe, 1 pronks) võitnud ja seitsmel korral maailmameistriks kroonitud Kläbo täitis reedese sõiduga ühtlasi ühe tühimiku, mida tal veel medalikapis polnud. Nimelt polnud 26-aastane norralane varem suusavahetusega sõidus ühtegi tiitlivõistluste medalit võitnud.