Valitseva maailmameistri Kalle Rovanperä (Toyota) valik langes Rally Estoniale.

„Rally Estonia on mulle alati enim meeldinud. Kasvasin üles Balti teedel sõites, mis on veidi teistsugused kui Soomes. Need on kiired ja killustik on veidi erinev, nii et seal on palju pidamist. Eesti on üks võistlusi, kus saad stardist finišini gaas põhjas sõita ja see on väga ilus,“ põhjendas Rovanperä oma valikut WRC lehel avaldatud videos.

Ott Tänak (M-Sport) jättis ühe konkreetse ralli nimetamata. „Kõik rallid on erilised ja kalendris ei ole ühtegi sarnast etappi, aga ma naudin alati kõige enam kiireid kruusarallisid ja mõistagi Rootsit,“ sõnas Tänak.

Kolm sõitjat valisid lemmikuks Soome MM-ralli. Sellise valiku tegid Toyota esindajad Elfyn Evans ja Takamoto Katsuta ning Hyundai sõitja Craig Breen.

Soomlane Esapekka Lappi (Hyundai) nimetas lemmikuks Sardiinia rallit, belglane Thierry Neuville (Hyundai) tõi esimesena välja Uus-Meremaa ralli ning kiitis ka Mehhiko ja Argentina etappe.

Hispaanlane Dani Sordo (Hyundai) ütles, et kui varem oli tema kindel lemmik Kataloonia, siis nüüd Portugali ralli. Pierre-Louis Loubet (M-Sport) nimetas lemmikrallina Monte Carlot.

Kahekakordne maailmameister Sebastien Ogier (Toyota) jättis sarnaselt Tänakule ühe konkreetse lemmikralli nimetamata. „Kõigil sõitjatel on rallisid, mis meeldivad natuke rohkem, aga meil on kalendris väga erinevaid etappe ja see teebki selle nii lahedaks,“ ütles prantslane. Ogier lisas, et kuna hetkel ta tervet hooaega kaasa ei tee, saab ta võistlemiseks etappe valida just oma lemmikute hulgast.