„Lõpulahendus oli mängitud kas minu, (Kaspar) Treieri või (Mikk) Jurkatamme peale. Lõpuks jäi see minu kätte, eks sealt pidi viskama. Aega millekski muuks ei jäänud. Viskasin sisse, võib-olla 24. veebruaril pidigi niimoodi tulema,“ rääkis Kullamäe pärast kohtumist.

Kullamäe võiduvise oli küll kaugelt, aga ta sai selle sooritada üsna vabas vees. „Nägin korvi ja sain jalad alla. Siis oli juba õnne küsimus. Kaitsja jäi eemale, mul tekkis variant ja täna vedas,“ lausus ta.

Kullamäe ülendati koondises esimest korda kapteniks, sest seni seda rolli täitnud Siim-Sander Vene ei saanud sõrmevigastuse tõttu mängida. Kullamäe alustas rabedalt ja neljanda veerandi keskpaigas oli tal koos viis punkti. Lõpuks kogus ta 12 punkti ja neli lauapalli, väljakult tabas Kullamäe viskeid 12-st neli.

„Punktid punktideks, aga ma ei suutnud head rütmi leida. Oleme ausad, jäi vajaka. Sloveenia tegi minu vastu head tööd, mul ei tekkinud variante. Lõpuks pead mingi liidrirolli haarama. Aga ma ei taha seda üle tähtsustada. Suutsime ühtse meeskonnana 40 minutit ära kannatada,“ selgitas ta.

Vaata mängu tipphetki, sealhulgas Kullamäe võidukolmest: